بودجه بندی هزینه های ترویج و تبلیغات

سهم بازار: معمولا شرکتی که سهم بازار بیشتری دارد، باید هزینه های بیشتری را صرف تبلیغات بکند تا بتواند سهم بازار خود را حفظ کند.
فروش حاصله از محصولات جدید:کمپانیهایی که کالاهای جدیدی را معرفی می کنند، و درصد فروش بیشتری را از کالاهای جدید دارند، باید هزینه های تبلیغاتی بیشتری را متحمل بشوند در مقایسه با شرکتهایی که همواره محصولات خاصی دارند.
رشد بازار: کمپانی هایی که در بازارهایی رقابت می کنند که رشد محصولات و کالاها سریع است، ، هزینه های بیشتری را باید بابت تبلیغات بپردازند.
ظرفیت تولید (کارخانه): اگر کمپانی شما منابع بسیاری را بلااستفاده دارد، به این معنا که ظرفیت تولید دارد اما توانایی تولید خیر، باید هزینه های بیشتری را صرف تبلیغات بکند تا بتواند فروش محصولات خود را تشویق کند.
قیمت محصول: هر دو محصول گران و ارزان نیاز به تبلیغات با هزینه بالا دارد چرا که قیمت مهمترین عامل تصمیم گیری خرید است. خریدار با دیدن تبلیغات باید متوجه شود که محصول ارزش خرید دارد.
کیفیت محصول: کالاهایی با کیفیت بالاتر نیاز به تبلیغات بیشتری دارد چرا که مشتری باید بداند که محصول یک محصول منحصر به فرد است.
گسترش خط تولید: شرکتهایی که محصولات بسیار زیادی برای تولید دارند، قطعا باید بیشتر برای تبلیغات هزینه کنند در مقایسه با شرکتهایی که خطوط تولید تخصصی دارند.
دیدگاهتان را بنویسید