10 نکته برای بازاریابی در شرایط بد اقتصادی – قسمت اول

در زمان رکود اقتصادی که امروزه در دنیا حاکم است، صرفه جویی و کم کردن هزینه ها نکاتی است که افراد و کسب و کارهای متفاوت همواره در ذهن خود دارند. نکته خوب اینجاست که زمانی که صحبت از بازاریابی است، شما نیاز به بودجه زیادی برای اینکه تاثیر متفاوتی را ایجاد کنید و یا کسب و کار جدیدی را معرفی کنید ندارید. در اینجا ما به چندین نکته که برای بازاریابی در شرایط سخت اقتصادی لازم است، اشاره می کنیم.
- بازاریابی ریشه ای: یکی از آسان ترین و قدیمی ترین راههای دیده شدن کسب و کار شما در بین مخاطبان این است که کاری کنید که دیگران در باره کارهایی که شما می کنید، با هم گفتگو کنند. این کار را می توانید با ملحق شدن به انجمن ها و گروه های مختلف انجام دهید. به صورت داوطلبانه در مکانهای جمعی صحبت کنید و شبکه ارتباطی خود را با حاضرین آن جمع برقرار کنید. بعضی از شرکتها هم امروزه، در شبکه های اجتماعی پروفایلی برای خود می سازند و افراد را در مورد جدیدترین فعالیتهای خود مطلع می کنند.
- با مشتریان خود در ارتباط باقی بمانید: اگر چه ممکن است بودجه شما کم باشد اما باید سعی کنید که همواره در ذهن مشتریان باقی بمانید. از متداول ترین روشها ایجاد یک آدرس ایمیل است که به واسطه آن می توانید مشتریان خود را از آخرین فعالیتهای خود آگاه کنید. و یا اینکه وبسایتی را طراحی کنید.
- با رسانه ها در ارتباط باشید: شرکتها و کمپانیهای موفق همواره سعی دارند که با حضور خود در رسانه ها رابطه ای را شکل دهند که باعث دیده شدن آنها می شود. از شرکت خود یک بروشور و کاتالوگی که در آن خودتان و محصول هایی که ارائه می دهید را معرفی کرده اید، آماده کنید. با روزنامه ها و مجلات ارتباط برقرار کنید و اطلاعات مهم خود را در اختیار آنها قرار دهید تا اطلاع رسانی کنند. منتشر کردن یک داستان (رویداد) واقعی از شرکت شما در روزنامه ها و یا مجلات ابزار بسیار خوبی برای بازاریابی است.
- خدمات به مشتری کامل: روی مشتریان خود تمرکز کنید. به ظاهر این جمله ای ساده است اما در عمل به معنای ارائه خدماتی در سطح قابل قبول است. همیشه تلفنهای دریافتی را به سرعت پاسخ دهید و در مواقعی که در دسترس نیستید، مشتریان خود را به همکاران دیگری که می توانند کار شما را ارجاع دهند، معرفی کنید.
تبلیغات جدید: رویکرد جدیدی را برای تبلیغات خود داشته باشید برای مثال لوگوی خود را تا حدی که قابل قبول باشد، تغییر دهید، یک شماره تماس جدید برای خود داشته باشید، و یا سایتی با یک نام آسان که قابلیت حفظ خوبی دارد را انتخاب کنید. یاد بگیرید که چطور می توانید کلمات کلیدی به محتویات وبسایت خود اضافه کنید تا افراد بتوانند به راحتی سایت شرکت شما را در بین تمام وبسایتهای دیگر پیدا کنند. مطمئن باشید که آدرس ایمیل، وبسایت و لوگوی خود را در تمام ابزارهای تبلیغاتی ذکر می کنید.
دیدگاهتان را بنویسید